Når produkter endrer hele bransjen.

En uke har gått på jobb og passerte så utrolig fort. Har satt meg i mye nytt og deltatt på mange spennende prosjekter allerede. Gleder meg til fortsettelsen.

Mye av grunnlaget for å være kreativ synes jeg kommer fra å være strategisk. Man må starte et sted å før man skaper store idéer og man må kunne begrunne de valg man tar. Derfor har jeg brukt en god del av min tid på research og lete opp inspirasjon til briefer som vi jobber med.

I reklamebransjen internasjonalt er det jo slik at reklame går mer og mer mot/inkluderer innovasjon og direkte produktutvikling. Norge ligger litt etter totalt sett, men beveger seg sakte, men sikkert den retningen de også. Noe jeg klapper i hendene for. For kreative hoder kan virkelig forandre en hel bransje, med hjelp av litt programmering og strategi i forkant.

Snublet over denne fantastiske infographicen som viser nettopp dette: Kreative og brukervennlige løsninger som har forandret sin bransje og fagfelt totalt. Dette er produkter som virkelig har ristet løs det tidligere rammeverket og skapt noe helt eget. Spennende å se hva det neste blir.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s