Første dag på jobb.

Da var startskuddet i gang og jeg og Jon er ansatt hos Agendum. Og her kommer pressemeldingen som lovet:

http://www.kreativtforum.no/?ID=News&guid=f9b9b31b-94a5-43fe-a511-4383cf8daef3

Her er et av bildene vi tok på fredag, men som ikke ble det offisielle bildet:

Fikk vakre blommar og en mini-brief allerede første dag, så da er det bare å sette i gang med den høyre hjernehalvdel. Håper bare den ikke er nedstøvet fra sommeren.

Skal jeg fortsette mitt nye og bedre liv med en xykling time på Elexia. (Det er det som står på nettsiden i alle fall, spinning er visst ikke like kult ord lenger. Ukjent hvorfor.) Kommer til å segne ned i sofaen med Hustvedts nye bok etterpå: «Den skjelvede kvinnen. Eller historien om mine nerver».

Om jeg kan komme med en aller så liten anbefaling på lesefronten, så vil jeg på det aller varmeste anbefale «Kongens hjerte» av Gaute Heivoll. Har lest/slukt den i løpet av kun få dager og det er lenge siden jeg har så voldsom leseopplevelse. Den er vakker, skildrer både hendelser og omgivelser med en musikalsk tone som er skjelden i norsk litteratur og har en evne til å gripe om de store ting på en slik nøktern måte at det ..stort. Klarer ikke å finne rette ord. Det er skrivekunst. Nok sagt. Les den.

Nå løper tiden fra meg her jeg sitter og skriver. Tar gjerne imot både boktips og annet sladder. Har forresten igjen fått et oppdrag som jeg ikke kan ta, siden jeg må avvikle firmaet mitt Yellow nå som jeg har fast jobb. Jobben er en svensk-norsk oversettelse for en byrå i Sthlm. (Oversettelsen er til norsk) Det gjelder i all hovedsak en nettside. Betalingen er god og de er ønsker helst en norsk jente til å gjøre jobben. Igjen- mail meg på lisedrag@gmail.com for videre informasjon. Ha en flott kveld folkens.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s