Alt i boks.

Endelig, endelig, endelig!

Det har vært stille på bloggen her en god stund og det er rett og slett fordi jeg ikke har kjent overskudd til å skrive. Det var så mye som lå uklart for meg: Ikke hadde jeg leilighet, ikke hadde jeg jobb og ikke visste jeg når noe av det kom til å løse seg. Men det gjorde det. Til slutt.

Først fant jeg en flott leilighet i Hegdehaugsveien. Flyttet inn den 20 august og du, og du, og du hvor stor den var i forhold til mitt lille rom på Løkka.  Driver enda med å møblere den. Om noen har gode tips på fine interiørblogger og hvor man kan finne fine sofaer/sofagrupper, så gjerne gi meg et piiip.

Så var det jobb. Må pent innrømme at jeg har nesten vært deprimert etter å ha gått rundt utallige ganger på mappevisning og alltid hørt det samme: «Dette er glimrende, men vi ansetter ikke akkurat nå». Det tar på å gå runden og selge seg selv inn. Man mister motet til tider. Og noen ganger har jeg rett og slett følt meg lurt av bransjen. Har fått sett den dårlige siden av den og opplevd alt fra falske løfter til tilbud som nesten grenser mot rovdrift av nyutdannete. Det var ikke så kult.
Men samtidig har jeg møtt mange flotte og inspirerende mennesker som har vært med på å peppe opp humøret og også har gitt gode råd som jeg kommer til å ta med meg fremover.

Og så ENDELIG slo det til. Den siste uken har jeg ikke fått bare ett, men tre tilbud! Jeg vil ikke si hvor jeg har fått jobb, men det kommer pressemelding på mandag om jeg ikke tar helt feil, og da skal jeg såklart publisere både her og på facebook. Det var en helt utrolig lettelse og det føles så spennende. I morgen skal jeg og Jon fotograferes og på mandag signerer vi kontrakten. Det blir riktig stas.

Mens vi gikk på mappevisning lovte jeg meg selv og Jon at jeg ikke skulle kjøpe meg Iphone før vi fikk jobb. Telefon kjøpes i neste uke og gleder meg så innmari. Har ønsket meg det leeenge.
Nå kommer jeg endelig til å ha et lite kamera med i vesken – og da kan jeg publisere bilder fra overalt! Jippi.

Gir meg selv en mental high-five nå for jeg hopper i seng. Og ja, det glemte jeg nesten: Om det er noen der ute som er gode tekstforfatter og som kunne tenkt seg å skrive teksten for innholdet til en helt ny nettside til et produksjonsbyrå, send meg en mail på lisedrag@gmail.com

5 kommentarer om “Alt i boks.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s