Alt er ganske nytt.

Å være travel, men fortsatt ikke føle at man gjør så mye er en frustrende følelse. Og det har jeg hatt i det siste. Av natur er jeg utålmodig og nå vil jeg at det skal skje nye ting.

Derfor er vi på letning etter et nytt sted å bo. Foreløpig bor vi fem pers i vårt lille kollektiv på Løkka og det begynner å bli litt trangt. Koselig, men trangt. Skal på visninger i morgen, men om det er noen som vet om en fin to-roms med god beliggenhet og som ikke er over tolv tusen, så rop ut! Jeg gleder meg noe innmari til å få mitt eget sted med god ovn  hvor jeg kan slutte å brenne cupcakes. (De forrige rant utover med hull i midten som ikke ble stekt, merkelig nok)

En annen ting er jobb. Jeg og Jon har vært rundt på mappevisning og intervjuer, og pratet og redigert og styret og booket og jeg vet ikke hva. Men i morgen får vi iallefall beskjed om en veldig spennende stilling, så kryss fingrer og hold tærne, for denne jobben virker nærmest å være drømmejobben. Og jeg vil ha den.

Men jeg vil at det skal skje mer: Jeg vil reise. Dessverre er Nord-Norge den eneste plassen jeg har bestillt billett til, så det kommer til å bli en litt tørr sommer. Men tenker at om jeg fikk dra en tur til Sjoa, så kom den til å bli litt våtere. Det er bare det at det koster like mye å dra til Sjoa som en flytur til New York. Så kanskje jeg burde spare de pengene og heller vente til høsten kommer og man kan ta seg en weekend.

Andre ting som kommer opp på kalenderen er bursdag. Å jada. Gleder meg og har allerede funnet ut hvilken kake jeg vil ha, men har ikke kommet på så mye mer enn det, så gjerne kom med forslag på hva man kunne gjort sammen. Noe sier meg at det blir parkgrilling som i fjor, men kanskje med litt bedre mat;)
Jeg ønsker meg kamera, siden mitt er stjålet og det klør i fingrene etter å knipse og denne siden ikke akkurat er fylt med bilder..

:Kamera, støvler, joggesko (sånn du får fin rumpe av) og iphone. En rimelig ønskeliste som alltid.

Nå må jeg avslutte: det er laks til middag i kveld. Mm.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s