Feber og foto

Feberhet kribling i kroppen og en dumhet bankende i hode. En sofapute til å gjemme ansiktet i. Te med honning for å stille kløen. Musikk for å holde pulsen jevn. Mad Man for å holde meg våken.

Etter for mye koffein, for lite søvn og for dårlig touchskriving, greide jeg faktisk å skrive inn «Kukk» på storskjermen under en presentasjon igår. Skulle skrive Lars Lillo Stenberg, men istedet gled fingrene mine feil og dermed ble det Lars Ku… Må ha imponert den innleide foreleseren noe veldig. Herlig start på uken.

Brukte helgen til å samle kreftene, og høre på musikk. Rabbitheart av Florence and the Machine er den som sticker. Fant mitt eget harehjerte på Urban Outfitters:

Fikk besøk av Chris fra Canada og vi stakk en tur på moderne museet. Min favoritt er alltid Munch. Etter å ha lest biografien om ham leser jeg alltid inn nye meninger i bildene. Dette er et av mine favorittbilder: Separation.

Håpte å rekke Fotografiske for å se Ann Leibovitz sin utstilling.  Det er så vakre bilder. Jeg liker hennes måte å fange  blikkene til de hun fotograferer.

For meg er også måten hun klarer å skape en følelse av stillhet: jeg ser alltid for meg bildet er tatt med total stillhet i rommet.

Og såklart, synes jeg Sally Mann har fantastiske vakre, ubehagelige, og gode bilder.

Har  i det siste savnet mitt speilreflekskamera. Får ønske meg et nytt snart. Har en plan om å lage en fotoserie basert på fregner.

4 kommentarer om “Feber og foto

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s