Forskjellen mellom Berghs og Westerdals

Grå regndråper, små rester av koffein i blodet, trøtthet i kroppen som henger seg fast sammen med min forkjølelse.  Deadlinefinito. Jeg stapper en miniportion inn i leppen og kjenner at svimmelheten slår hardere ned når man er sliten. Men jeg tåler jo nesten ikke nikotin, så terskelen for svimmelhet er liten.

To skoposer atmed stolen. Reward for min innsats for skolen i det siste. Mange har i det siste sendt mailer, spurt hvordan det er her og hva som er forskjellen mellom å gå på skole her fra å gå på skole i Oslo. Det er egentlig mye.

Den største forskjellen ligger mye i kvaliteten på forelesningene. Vi har hele tiden mennesker fra bransjen som holder foredrag om hva som skjer i dag, hva som skjedde i går, men viktigst: Hva de tror kommer til å skje i morgen.
Når vi startet skolehverdagen begynte klassen med å fortelle hva våre forventninger, og vi ble også fortalt hva som var forventet av oss. Det ble grunnlaget for en standard som alle er delaktige i og engasjerer seg for å holde oppe. Det er ingen macer oppe under forelesninger, alle skriver på blokker. Ingen facebook under presentasjoner, ingen forsenkomming. Du holder deg oppdatert på caser på youtube, du leser relevant stoff og du leser pensum. Du vil gjøre det beste. Og når læreren din kan forvente såpass av deg, da kjenner du at du også kan forvente mye tilbake.
Personlig coaching og gruppeoppfølging gjør at man kommer litt lenger, og gjør store forskjeller for dine egne målsettninger..

Jeg kjenner at læringskurven er stigende. Men mye  kommer av at jeg engasjerer megselv mer. Jeg krever mer av megselv når jeg kjenner at det kan få lov til å forvente noe tilbake også.

Regnet har begynt å lette nå. Nå kan jeg endelig gå hjem.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s